Disco Elysium – The Final Cut krijgt fysieke versie voor PlayStation-consoles

Disco Elysium The Final Cut

Disco Elysium – The Final Cut is een must-play als je into detective noir, adventure games en RPG’s bent. Dat concludeerde Lazlo in zijn review van de game, die hij bovendien beloonde met een meer dan verdiende 9.

Tot op dit moment is deze fantastische game enkel in digitale vorm te koop, maar daar komt binnenkort verandering in.

Ontwikkelaar ZA/UM brengt in samenwerking met distributiepartner Skybound Games op 9 november een fysieke PlayStation-versie op de markt. Wie een Xbox of PC heeft, zal dus nog steeds in de digitale winkels moeten zoeken naar deze game.

Deze retailversie voor de PlayStation 4 is compatibel met de gratis next-gen-upgrade voor PlayStation 5-consoles én wordt geleverd inclusief een gevouwen poster van ongeveer 45 cm x 90 cm en een digitale code voor een uitgebreid digitaal artboek met 190+ pagina’s.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.