Finale trailer voor Kojima’s Death Stranding: Director’s Cut

Death Stranding

Op 24 september is het zover, dan verschijnt de director’s cut of next-gen versie van Death Stranding. In de aanloop van deze release is de zogenaamde Final Trailer online gezet.

Naast een pak nieuwigheden waaronder extra missies en nieuwe hulpmiddelen tijdens je wandeltochten, zal Death Stranding: Director’s Cut ook gebruik maken van de next-gen mogelijkheden van de PlayStation 5. Zo worden de adaptieve triggers aan het werk gezet tijdens je lange wandelingen en zal je de verschillende ondergronden kunnen voelen dankzij de haptische feedback van de DualSense.

Verder zullen de laadtijden een pak korter zijn dankzij de SSD en werd 3D-audio geïmplementeerd. Tot slot heb je de keuze uit twee grafische modi. De performance mode draait op 60fps waarbij de beelden worden opgeschaald naar 4K, terwijl de fidelity mode native 4K kan tonen in combinatie met HDR en framerates tot maximaal 60fps.

Heb je Death Stranding al in huis en wil je deze director’s cut op je PS5 spelen? Dan kan je upgraden voor slechts €10.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.