Marvel’s Avengers viert eerste verjaardag met nieuwe roadmap en gratis extra’s

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers viert zijn eerste verjaardag en het team doet dat met de belofte om nog deze week uit te pakken met een nieuwe roadmap, en gratis extra’s in-game.

Het minste wat je kan zeggen van Marvel’s Avengers is dat het spel er een hobbelig parkoers heeft opzitten. De beloftes werden niet helemaal ingelost, de gameplay was niet wat het moest zijn en naast slechteriken kregen de superhelden ook te maken met bugs en andere problemen.

Maar kijk, het team bleef geloven in hun project, bleef aanpassingen doen waar nodig, kwam op regelmatige basis met nieuwe content, waaronder de fel gesmaakte Black Panther-expansion, en wist op die manier toch zijn eerste jaar te overleven en een schare trouwe fans op te bouwen. En het is nog niet gedaan.

Naar aanleiding van de eerste verjaardag van Marvel’s Avengers kunnen spelers in-game rekenen op een aantal gratis extra’s waaronder een nieuwe outfit, naamplaatje, en consumable pack via de “Anniversary Bundle.” Er komt ook een jubileum missiereeks voor mensen die de campagne hebben voltooid.

You’ve been so patient, and we’re finally ready to share an updated Roadmap with you looking ahead through the rest of 2021. Keep your eyes peeled for it on 9/8.

Als alles dus volgens plan verloopt, dan ontdekken we morgen wat het team nog meer in petto heeft voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)