“PlayStation-fans zullen helemaal uit de bol gaan” bij het volgen van de showcase zegt Twisted Metal-bedenker

Deze week donderdag, op 9september, houdt Sony een nieuwe showcase. Volgens Twisted Metal-bedenker David Jaffe zal deze dermate verrassend zijn dat heel wat PlayStation gamers van de ene verrassing in de andere zullen vallen. En dat ze helemaal uit de bol zullen gaan van wat ze te zien en te horen zullen krijgen.

Klinkt alvast veelbelovend als je het ons vraagt! Via Twitter licht de man alvast een tipje van de sluier. We kunnen alvast rekenen op de “de traditionele, geweldige first-party PlayStation games ” die we allemaal kennen en waar we allemaal zot van zijn. Mogen we dan rekenen op een of meerdere first party aankondigingen van Sony zelf?

In een volgende tweet zei de ontwikkelaar dat één potentiële aankondiging in het bijzonder “bad ass” is en dat fans “hun f*cking verstand zullen verliezen” als ze het zien. Misschien die Infamous revival die we eerder vandaag aanhaalden?

“Ik ga je niet vertellen wat er allemaal gaat komen en ik weet ook niet alles, maar ik weet wel een handvol dingen en je zult niet teleurgesteld worden als je op zoek bent naar de traditionele, geweldige first-party PlayStation,” aldus Jaffe. “Dat zal er met vlag en wimpel staan en ik ben zo opgewonden om de reactie van de mensen erop te zien. Ik heb nog niet eens gezien waar ik het over heb, maar ik ben erg trots en enthousiast voor heel Sony.”

Was het al maar donderdag denken we dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over '“PlayStation-fans zullen helemaal uit de bol gaan” bij het volgen van de showcase zegt Twisted Metal-bedenker'

Reacties zijn gesloten.