Morgen krijgen we meer details over de campagne in Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Als er één Xbox-game is waarnaar ik reikhalzend uitkijk, is het ongetwijfeld Forza Horizon 5. Halo heeft zeker ook mijn aandacht, maar als raceliefhebber kan ik nier rondom deze veelbelovende game heen.

We hebben de voorbije weken al heel wat nieuws gekregen rondom de racer van Playground Games, maar morgen staat in een nieuwe livestream de campagne in de schijnwerpers.

En ook hier zijn de verwachtingen hooggespannen, want in eerdere streams gaven de ontwikkelaars al mee dat de campagne in deze Forza Horizon 5 een andere insteek zal hebben dan vorige games.

Hoe dit er uit zal zien, ontdekken we morgen pas. Want om 19u00 start de livestream op het Twitch-kanaal van Forza.

Forza Horizon 5 moet op 9 november beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Morgen krijgen we meer details over de campagne in Forza Horizon 5'

  1. Ik kijk hier ook naar uit. Hopelijk heeft men veel van de kleine irritaties in de game opgelost. Rewind die niet altijd werkt, season opnieuw moeten spelen, save die blijft hangen, challenges die niet werken, problemen met Quick Resume ,… Te dikwijls meegemaakt maar verwacht dat deze dingen allemaal wat weggewerkt zijn (al denk ik dat een exclusieve XSX het makkelijker had gemaakt). Rewards mogen hoger buiten de Auction House. Nog 30 wagens nodig om de cirkel rons te krijgen. Spijtig dat velen opnieuw verdiend zullen moeten worden en niet mee te nemen zijn. Wel veel 2020 modellen om naar uit te kijken … Weer veel te ontdekken! 🙂

Reacties zijn gesloten.