Tweede Minecraft Live gaat door op 16 oktober

Minecraft Live 2021

Dit jaar organiseert Mojang geen nieuw Minecraft Festival, maar komt het met de tweede editie van hun streaming event Minecraft Live.

Vorig jaar werd de eerste editie van Minecraft Live georganiseerd omdat de wereld in lockdown ging door corona. Toen werd onder andere de grote Caves & Cliffs-update aangekondigd.

Ook dit jaar opteren ontwikkelaar Mojang en uitgever Microsoft voor dit eventtype waarin we opnieuw enkele interessante aankondigingen mogen verwachten. Daarnaast zullen de fans mogen stemmen op een nieuwe mob en zullen er ook heel wat info- en interviewsessies gehouden worden.

Op 16 oktober vanaf 18u00 start de hoofdshow, maar stem zeker ook vroeger af op het YouTube– en Twitch-kanaal van Minecraft. Want tijdens de pre-show mag je ook al enkele verrassingen verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.