SEGA geeft de DLC-planning voor Lost Judgment vrij

Nog iets minder dan drie weken en dan kunnen we opnieuw de detective uithangen in Lost Judgment. En ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio is niet van plan om na de lancering op de lauweren te gaan rusten.

Ze hebben namelijk samen met uitgever SEGA een roadmap vrijgegeven waarin te zien is welke extra content er in de planning staat, wanneer én wat we deze mogen verwachten.

Het eerste DLC-pack verschijnt samen met de release van de game, terwijl het derde en laatste pack ergens in de lente van volgend jaar beschikbaar moet zijn. Naast extra verhaallijnen mag je ook extra speelbare personages, activiteiten en in-game items verwachten zo blijkt.

Lost Judgment is vanaf 21 september beschikbaar voor PlayStation- en Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.