Het einde van de alien invasie in Fortnite wordt op 12 september ingezet

Fortnite Chapter 2 Season 7 Finale

Er zijn al heel wat potjes gespeeld en aliens verslagen, maar nu komt het einde van het zevende seizoen van chapter 2 in Fortnite echt in zicht.

Op zondag 12 september om 22u00 plant dr. Slone een finale aanval op het moederschip van de aliens nadat ze de geheime IO-basis in Corny Complex hebben ontdekt. Het is aan ons om Slone hier een handje bij te helpen en het voortbestaan van het eiland te verzekeren.

Tijdens dit eenmalige event, Operation Sky Fire genaamd, kan je samen met 15 vrienden de alien invasie stoppen. Ontwikkelaar Epic raadt ons aan om zeker 30 minuten voordat het event start in te loggen, zodanig dat je op tijd kan starten en zeker bent van je plaatsje.

Ondertussen is het zaak om de resterende quests tot een goed einde te brengen en zoveel mogelijk battle stars te verdienen. Want wat er na 12 september gebeurd, weet niemand…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.