Video’s tonen de diverse speelbare klassen uit Diablo II: Resurrected

Diablo II

Binnenkort (28-09) is het weer overuren presteren geblazen voor de Diablo-fans, waaronder ondergetekende. We gaan immers opnieuw op zoek, voor de duizendste keer waarschijnlijk in mijn geval, naar die duivelse Diablo. Maar met welke klasse?

Meestal kies ik altijd voor de barbarian, lekker beuken, hakken en stoten en tussendoor wat AOE-damage doen. Maar misschien moet ik nu misschien eens kiezen voor de Paladin, Amazon, Sorceress of Necromancer, Druid of Assassin?

Hieronder alvast de video’s van de eerste vier klassen uit mijn lijstje.

Amazon video

Paladin video

Sorceress video

Barbarian video

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)