THQ Nordic wordt 10 jaar en dat wordt gevierd met een speciale livestream

THQ Nordic 10 Year

Een tiener, dat is THQ Nordic geworden. Ik spreek uit ervaring dat dit niet altijd de meest gemakkelijke leeftijd is. Schommelingen in humeur zijn daarbij de meest voorkomende symptomen.

Maar in het geval van THQ geldt dat uiteraard niet. Zij hebben doorheen de jaren enkele fantastische games op de wereld losgelaten. Denk daarbij aan Destroy All Humans, Kingdom of Amalur, Desperados III, Ori, Darksiders, Wreckfest en meest recent Biomutant.

Zo’n verjaardag moet uiteraard gevierd worden en dat zal de uitgever doen door een speciale showcase te houden op 17 september. Deze zal gehost worden door Geoff, bestaat er überhaupt een andere gamespresentator, Keighley en zal ons zes nieuwe gamesaankondigingen voorschotelen. Verder krijgen we nieuwe info over de Open-World-Sci-Fi-Fantasy RPG ELEX II.

Stem op 17 september om 21u00 af op Youtube of Twitch en volg de THQ Nordic Showcase alsof je er live zou bij zijn.

In tussentijd kan je genieten van een knappe showreel waarin de meest belangrijke games van de voorbije 10 jaar voorbij komen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.