Dit zijn de PC-specificaties en -features van Far Cry 6

Far Cry 6

Nog iets meer dan een maand wachten en dan kunnen we eindelijk onze handen leggen aan Far Cry 6.

De reeks kent zijn origine op PC en het is dan ook mooi om te zien dat het team van Ubisoft Kiev extra moeite en liefde steekt in deze versie voor Windows. Hierdoor krijgt de PC-versie enkele interessante hardware features die te zien zijn in onderstaande video en hierbij ook zijn opgelijst:

  • Ongelimiteerde framerate
  • Uitgebreide aanpassingsopties
  • Hybride invoer en uitgebreide aanpassing van de besturing
  • Ondersteuning voor meerdere monitoren en breedbeeld
  • In-game benchmark voor prestatieanalyse
  • DirectX Raytracing (DXR)
  • AMD FidelityFX Super Resolution-ondersteuning

Lees verder onder de video

Om van al dit fraais te kunnen genieten, moet je uiteraard ook beschikken over hardware die capabel is. Je hebt nog even de tijd om onderstaand schema te bestuderen en te kijken of je PC beschikt over de juiste onderdelen.

Of je kan natuurlijk ook nog snel wat sparen of klusjes doen voor je buren…

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 beschikbaar voor PlayStation- en Xbox-consoles én PC natuurlijk.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.