Check de indrukwekkende vergelijkingsvideo’s van Crysis Remastered Trilogy, release op 15 oktober

Crysis Remastered Trilogy

Crysis was bij zijn lancering een trendsetter van jewelste. De game blonk uit op grafisch vlak en was jaren later nog steeds een benchmark.

Toen ontwikkelaar Crytek begin juni aankondigde dat ze na het succes van de remaster van de eerste game aan het werken waren aan de remasters van de andere twee Crysis-games, kon de vreugde bij menig FPS-liefhebber niet op.

Er werd gezegd dat de Crysis Remastered Trilogy in de herfst zou verschijnen, en daar heeft Crytek nu eindelijk een specifieke datum op geplakt: 15 oktober. De trilogie zal zowel in fysieke als digitale vorm te koop aangeboden worden voor PlayStation- en Xbox-consoles. Als zal je ook de keuze hebben in de online shops om de games apart aan te schaffen.

“We’re delighted to bring fans of the Crysis franchise, Crysis Remastered Trilogy, which will accompany the separate release of the remasters of Crysis 2 and Crysis 3. Players can look forward to reliving the adventure with stunning graphics, smooth frame rates, and high-quality textures on whichever platform they choose, with lightning-fast 60 FPS gameplay available on next-gen consoles, alongside a host of other graphical optimizations. We’d encourage all players to check out the comparision trailers to see the differences themselves.”

Project Lead, Steffen Halbig

Om ons een idee te geven van welke grafische verbeteringen we mogen verwachten, heeft Crytek twee vergelijkingsvideo’s online gezet. Hierbij wordt de vergelijking gemaakt met de PlayStation 3-versie met die van de PlayStation 5 en die van de Xbox 360 met die van de Xbox Series X. Daarbij valt nog maar eens op hoe straf de originele games er toen uitzagen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.