Neem het op tegen Rocky Balboa en Apollo Creed in Big Rumble Boxing: Creed Champions

Big Rumble Boxing: Creed Champions

Dit is er eentje waar de fans van bekende filmboksers, bestaat dat woord eigenlijk, als Apollo Creed, Rocky, Clubber Lang en een pak andere bekende boksers uit het Creed- en Balboa-universum ongetwijfeld wild van worden.

rek de handschoenen aan van Adonis Creed, Rocky Balboa, Apollo Creed, Ivan en Viktor Drago, Clubber Lang of een van de 20 iconische personages uit het Creed- en Rocky-universum. Neem het op tegen de beste vechters ter wereld in de hartveroverende arcade-mode van de game, beleef nieuwe verhalen en speel belangrijke beloningen vrij, en daag vrienden uit in lokale head-to-head-wedstrijden.

  • Bewijs dat je de afstand kunt overbruggen en de onbetwiste kampioen kunt worden door de uitdaging aan te gaan in klassieke Creed- en Rocky-trainingsmontages.
  • Speel zowel bekende als onvertelde legendarische verhalen van 20 verschillende personages.
  • Herbeleef klassieke momenten uit de kaskraker-filmreeks.

Big Rumble Boxing: Creed Champions beschikt over intuïtieve, pick-up-and-play-besturing en robuuste boksmechanismen die gemakkelijk op te pikken zijn, maar moeilijk onder de knie te krijgen, zodat iedereen een goede kans heeft om tot de ultieme winnaar gekroond te worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)