Season Five Reloaded start op 9 september in Warzone/Cold War

Hoe meer content, hoe minder cheaters, hoe meer pret in Black Ops Cold War en Warzone. En volgende week, op 9 september, wordt dit alles weer wat plezanter. Dat hopen we toch.

Season Five Reloaded introduceert diverse gratis content in Multiplayer en Zombies, met het Numbers Event dat later in het seizoen content levert in beide games.

Van een nieuwe versie van Warzone Rumble, bekend als Clash, tot een nieuw functioneel Melee-wapen: de strijd woedt voort in de jaren ’80 terwijl we ons voorbereiden op het aankomende zesde seizoen in Black Ops Cold War en Warzone.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)