Gotenks & Vegito aan het werk in Switch-versie van Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z Kakarot - Gotenks Vegito

Nog een dikke drie weken en dan kunnen de Dragon Ball Z-fans met een Nintendo Switch zich helemaal uitleven met Dragon Ball Z: Kakarot. Deze game is al een lange tijd beschikbaar op andere platforms, maar Bandai Namco heeft een leuke verrassing in petto met deze Switch-versie.

De Swith-versie van Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set verschijnt namelijk samen met nieuwe content en features, inclusief twee volledig nieuwe sub-quests rond Gotenks en Vegito.

Beide personages waren slechts tijdens bepaalde gebeurtenissen in het hoofdverhaal speelbaar en worden volledig vrijgespeeld na het voltooien van hun zijverhalen die tijdelijk exclusief zijn voor Nintendo Switch. De Gotenks en Vegito sub-quests verschijnen in de toekomst ook op andere platformen.

Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set is vanaf 24 september verkrijgbaar op Nintendo Switch. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.