Ubisofts Anno 1800 DLC The High Life nu verkrijgbaar

De derde DLC van Anno 1800 Season 3, The High Life, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. In The High Life schieten je steden de hoogte in met modulaire wolkenkrabbers. Daarnaast brengt de DLC ook onder andere nieuwe gebouwen, productielijnen en een gloednieuw monument met zich mee.

Een alsmaar groeiende stad heeft veel woonruimte nodig en de beste manier om het maximale uit de beschikbare ruimte te halen is om de lucht in te bouwen. In The High Life zijn wolkenkrabbers beschikbaar voor de Investor- en Engineer-bevolking. Ze worden maximaal vijfmaal geüpgrade en bij elke upgrade worden de torens hoger, stijgen de maximale bewonersaantallen en nemen de behoeftes van de bewoners toe.

Bij het bouwen van verschillende torens moeten spelers rekening houden met het Panorama Effect, dat een boost geeft aan het maximaal aantal bewoners van het gebouw, onderhoudskosten verlaagt en extra bewoners oplevert. Spelers moeten dus opletten dat er geen wolkenkrabbers van gelijke hoogte (of hoger) direct naast elkaar staan.

Met de introductie van wolkenkrabbers gaan spelers voor de eerste keer omhoog bouwen in Anno 1800. Het modulaire bouwsysteem biedt daarnaast ook veel nieuwe combinaties om gebouwen in de stad aan te passen. The High Life introduceert ook de Skyline Tower, een nieuw monument dat geïnspireerd is op een van ’s werelds beroemdste bezienswaardigheden.

Naast de lancering van The High Life, introduceert Anno 1800 ook een gratis update die gameplayverbeteringen doorvoert, een scherm met topscores toevoegt en een multi-downgrade tool naar voren brengt om steden effectiever te plannen.

Tevens gaat de lancering van The High Life hand in hand met een gratis week voor Anno 1800. De gratis week is vanaf vandaag tot en met 6 september speelbaar via Ubisoft Connect en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)