Red Dead Online krijgt criminele update deze week

Red Dead Online

Altijd maar braaf en lief zijn, een mens zou er depressief van worden. Wat is er mis mee met af en toe eens stoute te zijn of iets crimineels te doen? Niks toch? Daar denken ze bij Red Dead Online deze week net hetzelfde over…

Ben je in Red Dead Online op het slechte pad, dan oogst je deze week beloningen. Dit met dubbele RDO$ op bepaalde Crimes-missies zoals Stagecoach Stickup, A Lit Fuse, Wrongful Property en Back Pay, naast een boost van dubbele Ability Card XP voor alle Crimes and Opportunities. Bovendien worden de opstartkosten van Persistent Posse kwijtgescholden voor diegenen die willen samenwerken tijdens hun illegale activiteiten.

De belangrijkste hoogtepunten uit het nieuws van vandaag zijn:

• Dubbele RDO$ voor bepaalde Crimes-missies, waaronder Stagecoach Stickup, A Lit Fuse, Wrongful Property en Back Pay, plus een aanbieding voor de helft van geselecteerde Boots voor het voltooien van een van de genoemde Crimes

• Dubbele vaardigheidskaart XP voor alle misdaden en kansen

• Nieuwe inloggeschenken: 100 Express Repeater-, Rifle- en Revolver-munitie voor alle spelers en een gratis Treasure Map voor spelers met een rangorde van 100 en hoger

• Nieuwe kortingen: 50% korting op alle zadels, evenals alle baarden en accessoires bij de kapper, plus 40% korting op alle tenten en 30% korting op alle werkpaarden, enkele bandoliers, handschoenen, chaps en half chaps

• Vorige week voor The Quick Draw Club nr. 2: Spelers kunnen nog steeds de laatste van de 25 Ranks of Rewards ontgrendelen voordat de volgende aflevering van The Quick Draw Club op 7 september arriveert, en een gratis beloning voor The Halloween Pass 2 wordt gratis te verdienen door spelers die alle vier de installaties van The Quick Draw Club kopen

• Voordelen van Prime Gaming: spelers die voor 28 september verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een beloning voor een gratis brochure over vitalismestudies en een aanbieding voor de helft van een item met een gevestigde of vooraanstaande naturalistische rol naar keuze

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)