Knockout City Heroes Mid-Season 2 Event geeft brawlers superkrachten

Knockout City

Bobbejaanland het plezantste land? Dan is Knockout City de plezantste videogame in dit land. En het ziet ernaar uit dat EA’s trefbalspel nog plezanter gaat worden.

Vanaf nu is Knockout City het ultieme strijdtoneel voor helden en schurken in de gloednieuwe Superpowers!-playlist. Elke keer als spelers respawnen in deze 3v3-modus krijgen ze een willekeurige superkracht en kunnen ze items verdienen door tijdelijke, unieke Contracts aan te nemen.

Met de voordelen van alle zeven unieke krachten kunnen spelers het vijandelijke team op gloednieuwe manieren domineren en wegvagen. De zeven unieke superkrachten zijn:

  • Ballform Bounce – Als je in Ballform bent geven stuiterkussens je een Ultimate Throw
  • Charge-Up – Krijg extra overcharge door ballen te vangen en over te spelen
  • Tackle Strike – Tackle je tegenstanders om schade toe te brengen
  • Double Jump – Spring opnieuw in de lucht
  • Healing Powers – Herstel je hartjes in de loop der tijd
  • Strength – Raap tegenstanders op door ze te tackelen
  • X-Ray Vision – Bekijk en richt op spelers door muren!

Ook zijn er limited-edition cosmetische heldenitems vrij te spelen via Power Crystals. Je verdient ze door matches te spelen in Street Play en League Play of door Contracts te voltooien. Sommige Contracts vereisen kennis over één van de unieke krachten, zoals het Sticky Fingers-contract, dat kan worden voltooid nadat je 10 KO’s hebt gescoord met de superkracht Super Strength.

In de Hero Bundle kunnen spelers ook in stijl tot bloei komen als held of een reputatie opbouwen als schurk met nieuwe Legendary items, inclusief het V.I.P.E.R. Head, het Captain KO Mask, de Tech Gloves en het Cybersuit, die verkrijgbaar zijn voor 2400 Holobux in de Brawl Shop. In de Hero Bundle en alles wat beschikbaar is in de event shop vind je tijdens het Knockout City Heroes event meer dan 20 tijdelijk beschikbare en unieke cosmetische items.

Je kan dus nu aan de slag met de Superpowers!-playlist en je verdiende Power Crystals uitgeven voordat het event eindigt op dinsdag 14 september om 14u00.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)