Snippets van GTAV’s PS5 next-gen gameplay in nieuwe PlayStation trailer

GTA V

Sony lanceert een nieuwe campagne rond hun meest adembenemende games op PlayStation 5. En nu wil het toeval, of net niet, dat er in die trailer ook wat beelden van de next-gen versie van GTAV opduiken.

Niet dat het nodig is waarschijnlijk, maar toch, Sony lanceert een nieuwe campagne en pakt daarvoor uit met een Breathtaking Games-trailer. In die trailer, hoe kan het ook anders, zien we heel wat adembenemde games opduiken waaronder Ratchet & Clank: Rift Apart, Final Fantasy VII Intergrade, Ghost of Tsushima, Horizon Forbidden West, nog een paar topgames en als je heel goed oplet en vooral niet met de ogen knippert, ook GTAV.

We helpen je even de beelden te spotten: rond seconde 8 zie je Trevor Phillips, die uit een vallend voertuig springt boven Sandy Shores. Ook rond seconde 30 zie je Michael De Santa rijden op Los Santo’s Airport’s landingsbaan.

Op 11-11-2021 kan je het allemaal zelf ervaren en aanschouwen op PS5 want dan ligt de next-gen versie van GTAV in de rekken. (Ook op Xbox Series X|S)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)