De waanzin nabij in finale trailer voor fanfilm Silent Hill: Road of Guilt

Of we (n)ooit nog een Silent Hill game krijgen? Wie zal het zeggen? Misschien kan deze fanfilm, genaamd Silent Hill: Road of Guilt, die volgende maand verschijnt, ons nog wat troost brengen.

In Silent Hill: Road of Guilt vindt James Sunderland (gespeeld door Matt Perkins) een oude set van therapie sessies tussen hemzelf en Dr. Finch terug. James gaat dan naar een leylijn hotspot waar een kloof mogelijk is geopend tussen ons rijk en het rijk van Silent Hill om een aantal “onafgemaakte zaken” af te handelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)