DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two nu ook op Switch

Ook op Nintendo’s Switch gaat het er soms heftig en bloederig aan toe. Dat hebben we dan niet te danken aan Link of Mario maar wel aan games als DOOM Eternal.

The Ancient Gods – Part Two, de laatste single player-uitbreiding van DOOM Eternal, is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

Pak je Sentinel Hammer op en beleger het bastion van Immora van de Dark Lord in een laatste gevecht om de demonenplaag voor eens en voor altijd uit te roeien. Of je nu onderweg of in de tv-modus speelt, de Slayer zijn epische strijd tegen het kwaad komt vandaag tot een einde.

DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part Two is beschikbaar als standalone aankoop of als onderdeel van de DOOM Eternal Deluxe Edition.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)