Actiefilm The Expendables 4 officieel aangekondigd

Yes, yes en nog eens yes! Als je net als ik, oud genoeg bent, en fan van actiefilms zoals actiefilms horen te zijn, met actiehelden zoals actiehelden horen te zijn, dan ben je fan van The Expandables-filmreeks. En natuurlijk fan van actiehelden als Sly Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, enzovoort. Toch? En Chuck Norris is God!

Voor al die mensen die net zoals ik zijn is er goed nieuws te rapen: The Expandables 4 is officieel bevestigd.

The Expendables 4 komt er officieel aan, en kan rekenen op een nieuwe cast die veel sterren van de vorige films combineert met enkele gloednieuwe gezichten.

Volgens The Hollywood Reporter hebben Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Randy Couture tot nu toe allemaal toegezegd om nog één keer terug te keren. Qua nieuwe gezichten kunnen we onder andere rekenen op nieuwkomers Megan Fox, Curtis ’50 Cent’ Jackson en Tony Jaa.

Er is nog niets bekend over het plot van de film, maar The Hollywood Reporter laat uitschijnen dat de jongere sterren meer aandacht zullen krijgen. Stallone’s Barney Ross is al lang de spil van de hele franchise, maar er wordt beweerd dat de focus deze keer meer zou liggen op Jason Statham en diens personage Lee Christmas. Megan Fox zou dan weer de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen. (Hopelijk doet ze dat wat beter dan in het lamentabele Rogue uit 2020)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)