In-game tekst voor Elden Ring wordt door grootmeester Miyazaki zelf geschreven

Elden Ring

Het is een mooie week voor liefhebbers van de Soulsborne-games. Er circuleert namelijk sinds een week nieuws rond Elden Ring, het nieuwste paradepaardje van From Software. Een select groepje kreeg namelijk de kans om een kwartier lange demo van de game te mogen aanschouwen en vragen te stellen aan de ontwikkelaars.

IGN ontfutselde via deze vragen dat niet George R.R. Martin, maar Miyazaki zelf de in-game teksten van de game zal schrijven. George R.R. Martin speelt een fundamentele rol in de ontwikkeling van Elden Ring.

Hij heeft de lore omtrent de demi goden, de grote eindbaasgevechten in Elden Ring, geschreven en heeft ook zijn inzicht gedeeld om het team een meer geloofwaardige wereld te laten opbouwen.

Yasuhiro Kitao van From Software wist het volgende te delen over het narratieve aspect van Elden Ring: “Het verhaal wordt in fragmenten verteld, en we hebben ons principe om een wereld en een verhaal te bieden die de speler zelf kan interpreteren, niet veranderd”.

Wij kunnen niet wachten tot januari 2022!

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.

Eén opmerking over 'In-game tekst voor Elden Ring wordt door grootmeester Miyazaki zelf geschreven'

  1. Positief dit. Sega dev Toshihori Nagoshi bedenker van de Yakuza series en bekend van Sega Rally, Virtua Fighter, F-Zero GX & Super Monkey Ball pakt zijn valiezen en trekt naar China, is minder positief.

Reacties zijn gesloten.