Fan onderbreekt televisieprogramma omdat hij wil weten waar GTA VI blijft

GTA Vice City

Je hebt fans, en je hebt fans. Maar wat deze GTA-fan deed, dat is echt te zot voor woorden. Of net niet want misschien is dit wat echte fans misschien doen voor iets waar ze echt fan van zijn. Rare fans alleszins die Duitse fans…

Tijdens een live uitzending van de Duitse spelshow Schlag den Star, vond een GTA-fan er niets beter op dan het podium te betreden omdat hij graag wilde weten hoe het nu zit met GTA VI.

De fan, een zekere Taser, stormde het podium op terwijl de presentator met een deelnemer aan het praten was. Vervolgens vroeg hij aan presentator Elton “waar is GTA 6 in godsnaam?

Leuk weetje is dat de host van de show, Elton, bovendien een lokale komiek en stemacteur, onder andere heeft meegewerkt aan Duitse versies van games als Halo 3. Taser wist dit waarschijnlijk en dacht dat Elton hem misschien een antwoord zou kunnen geven op zijn vraag.

Het beste wat we kunnen doen is in de camera schreeuwen: waar is GTA VI?” zei Taser. “Nope, daar heb ik geen behoefte aan. Ik heb GTA V nog niet eens uitgespeeld“, antwoordde Elton.

Ik ben alvast benieuwd wanneer de eerste Belgische GTA-fan gaat opduiken in het Rad van Fortuin…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Fan onderbreekt televisieprogramma omdat hij wil weten waar GTA VI blijft'

Reacties zijn gesloten.