Pokémon TV App nu beschikbaar op Nintendo Switch

Er bestaat een app voor alles, niet alleen op je smartphone of tablet, maar ook op Nintendo Switch. Deze laatste krijgt er nu eentje bij waar Pokémonfans gelukkig van worden.

Pokémon TV is al beschikbaar op mobiele en tabletapparaten en smart-tv’s, en nu kun je de nieuwe app downloaden op de Nintendo Switch.

Fans hebben de mogelijkheid om geselecteerde afleveringen en seizoenen van Pokémon the Series te bekijken, waarbij ze met Ash en zijn vrienden van Kanto naar Galar en overal daartussen reizen! Trainers kunnen ook hun Pokémon TCG-strategie bijspijkeren door bepaalde wedstrijden en trainingstips te bekijken.

De bibliotheek met video’s op Pokémon TV wordt regelmatig bijgewerkt, dus er is altijd meer te zien.

Daarnaast lanceert Pokémon TV een Junior-categorie, met video’s voor jongere Pokémon-fans en Trainers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)