fbpx

Is jouw pc klaar voor Halo Infinite?

Halo Infinite Multiplayer

Halo was dé game die bewees dat je wel degelijk FPS-games op console kon spelen. De eerste Halo-games verschenen dan ook op Microsofts Xbox-consoles, en de pc-versies volgden later. Maar Halo Infinite kan je meteen op console en pc spelen. De vraag is alleen of je pc straf genoeg is.

343 Industries mag dan wel in, wat ze zelf omschrijven als een shut down gegaan zijn, om de game verder af te werken en te polijsten tegen diens release op 8 december. Uiteraard zonder The Forge en coöp voor de campaign.

Dat belet hen echter niet om de pc specs bekend te maken zodat pc-gamers die de game willen spelen op hun platform hun beestje kunnen klaarstomen tegen de release.

Hieronder de specs:

Minimum Specs

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 RS3 x64
Processor: AMD FX-8370 or Intel i5-4440
Memory: 8 GB RAM
Graphics: AMD RX 570 or Nvidia GTX 1050 Ti
DirectX: Version 12
Storage: 50 GB available space

Recommended Specs

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 19H2 x64
Processor: AMD Ryzen 7 3700X or Intel i7-9700k
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Radeon RX 5700 XT or Nvidia RTX 2070
DirectX: Version 12
Storage: 50 GB available space

Het team voegt daar nog aan toe dat de game ondersteuning bieden voor “geavanceerde grafische instellingen”, triple-key binds voor dynamisch schalen en variabele framerates, alsmede ondersteuning voor zowel ultrawide als super ultrawide resoluties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Is jouw pc klaar voor Halo Infinite?

  1. Als ik zie hoe het scalpen van de Halo XSX console op Ebay weer aan het flippen is, miss gewoon maar op de PC spelen … Blij dat ik er eentje heb, teleurstellend dat het gewoon nog mogelijk is om dingen aan te bieden zoals pre orders …

Reacties zijn gesloten.

%d