Ook in Prehistoric Kingdom bouw en beheer je je eigen Jurassic Park

Op 9 november kunnen we aan de slag met Jurassic World Evolution 2. En aangezien er geen dino’s genoeg kunnen zijn, kunnen we binnenkort wat concurrentie verwachten. We hebben het dan over het op Gamescom aangekondigde indiegame Prehistoric Kingdom.

Ontwikkelaar Crytivo heeft de Gamescom-trailer vrijgegeven voor hun aankomende dinosaurus themapark game, Prehistoric Kingdom. En de opzet is eigenlijk krak hetzelfde als in Jurassic World Evolution. Bouw en beheer je eigen Prehistoric dino-park.

Ook hier kunnen we een gevarieerde selectie van prehistorische wilde dieren kweken. En ook dat op dezelfde manier. We kunnen nieuwe dino’s en genetische skins vinden door genetisch materiaal van over de hele wereld te ontdekken.

Op 6 december zou er alvast een closed beta komen, en in april 2022 gaat de game in Steams Early Access portfolio. We zijn benieuwd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Ook in Prehistoric Kingdom bouw en beheer je je eigen Jurassic Park'

  1. even aan toevoegen dat je hier werkelijk ALLES kan bouwen, dus ook de gebouwen kan je steen per steen bouwen tot zelfs rotsen en boomstronken!
    Denk dus aan JW evolution meets minecraft/sims.
    Tussen JW Evo 2 en Prehistoric Kingdom kijken we het meest uit naar PK, ookal halen we ze beiden gewoon in huis :p

Reacties zijn gesloten.