NBA 2K22 krijgt nieuwe functies voor PS5 en Xbox Series X|S

NBA 2K22

Basketbal, het is niet echt mijn ding. Wat echter niet wegneemt dat ik 2K Sports’ NBA-reeks best kan smaken. Niet moeilijk als je weet dat het, tot op heden, nog steeds de beste basketbal game op de markt is. En die wordt nu weer wat beter zo blijkt.

2K heeft vandaag nieuwe functies en updates onthuld voor The W in NBA 2K22 voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-consoles. Het speltype WNBA krijgt een gloednieuwe badge-progressie, drie speelbare off-day-ervaringen en manieren om online in contact te blijven met vrienden.

Voortbouwend op de onthulling van The W* vorig jaar, wordt het WNBA-speltype dit jaar verder verbeterd met extra realisme en meer manieren om de competitie zowel op als naast het veld te beleven: 

  • Nieuwe Speler Progressie – Met een nieuwe badge progressie functie, zullen spelers in staat zijn om badges te verdienen om hun spel te verbeteren als ze beginnen aan de reis om WNBA-legendes te worden. Spelers kunnen badges uitrusten en upgraden om hun MyPLAYER-builds aan te passen op basis van hun unieke specialiteiten;
     
  • Off-Day Experience – The W introduceert drie nieuwe speelbare activiteiten om off-days te laten tellen. Scrimmages, teamtrainingen en contacttrainingen bieden speelsters de kans om hun vaardigheden aan te scherpen terwijl ze zich gedurende het seizoen ontwikkelen. In een franchise primeur kunnen historische en huidige WNBA sterren uitgedaagd worden in contact workouts om nieuwe vaardigheden op te doen op iemands eigen pad naar grootsheid; 

The W Online – Keert terug naar NBA 2K22 voor PlayStation 5 of Xbox Series X|S-consoles, The W Online biedt nieuwe manieren om in contact te komen met de 2K-community. Spelers kunnen zich voor de matchmaking koppelen aan vrienden om als team het veld op te gaan. Door wedstrijden in The W Online te spelen, kunnen spelers Season XP verdienen. Naarmate ze een hoger level halen  kunnen ze nieuwe prijzen en awards verdienen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)