Netflix pakt uit met Schumacher, een eerbetoon aan F1-piloot Michael Schumacher

Voor mij is en blijft Ayrton Senna de beste en meest legendarische F1-piloot ooit. Voor anderen is dat Michael Schumacher. Voor de fans van Schumie is de nieuwe Netflix-docu Schumacher dan ook de ultieme natte droom. Toch?

Deze nieuwe Netflix-documentaire, die net geen twee uur duurt, staat helemaal in het teken van, drie keer raden, de Duitse F1-piloot Michael Schumacher.

Een must see voor de fans van Schumacher en F1 in het algemeen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)