fbpx

EA’s SKATE maakt zijn debuut op pc

Er komt een nieuwe SKATE, dat wisten we al. Maar die SKATE die maakt meteen zijn debuut op pc, en dat is iets voor pc-gamers om heel blij van te worden.

De vorige SKATE-games waren niet speelbaar op pc, maar EA heeft nu via hun officiƫle Twitter-pagina bevestigd dat SKATE voor de eerste keer ooit in de reeks, ook op pc verschijnt. En dat verdient toch een vreugdesprongetje. Toch?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: