Bethesda dropt een heerlijk trio Starfield-trailers

We hebben heel lang moeten wachten op meer informatie en beeldmateriaal van Bethesda’s prestigieuze en ambitieuze game Starfield. Het was tijdens de Bethesda/Microsoft E3-showcase dat we iets te zien kregen. Dankzij Gamescom krijgen we vandaag zomaar drie trailers in onze nek geworpen. Waarvoor dank natuurlijk.

In de drie trailers staan drie verschillende locaties uit de game centraal, namelijk New Atlantis (de hoofdstad van de United Colonies), Neon (partystad bij uitstek) en Akila (hoofdstad van het Free Star Collective).

Starfield verschijnt 11 november 2022 voor Xbox Series X en S en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)