Nieuwe Metroid Dread-trailer introduceert enkele nieuwe vaardigheden en dreigingen

Nog steeds geen Metroid Prime 4, en dan is er nog die trilogie die ‘ergens’ in een schuif zou liggen bij Nintendo. Gelukkig is er nog Metroid Dread dat er elke keer weer beter gaat uitzien. Zeker in deze nieuwe trailer.

De trailer introduceert enkele van Samus Arans gloednieuwe vaardigheden en een paar van de mysterieuze dreigingen die op de planeet ZDR ronddwalen.

Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij het ontwikkelaarsteam. Dat ze daar maar flink doorwerken want deze titel moet op 8 oktober in de rekken liggen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)