Twitch streamer laat zijn leven De Sims-gewijs leiden door zijn volgers

Het leukste aan De Sims-games is dat jij de rol van God speelt en bepaalt hoe jouw Sims hun leventje leiden. (En geloof me, die van mij hebben al zotte dingen gedaan) Voor streamer Jerma een origineel concept om mee uit te pakken…

Twitch streamer Jerma heeft er immers niets beters op gevonden dan zijn leven te laten leiden door zijn volgers, en dit natuurlijk te streamen.

Gisteren nam de populaire streamer een levensechte versie van De Sims op, waarbij kijkers elke beweging van hem aanstuurden. De bijna drie uur durende stream had alle hoogtepunten van een traditioneel Sims-spel, gaande van Jerma constant bezig te houden, geen moment rust te gunnen, hem laten joggen tot hij helemaal bezweet terugkeerde en hem geen toestemming geven om een bad te nemen, enzovoort.

En dat alles was, zoals je in deze video kan zien, nog maar het begin van de pret (voor de kijkers), voor Jerma iets minder…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Twitch streamer laat zijn leven De Sims-gewijs leiden door zijn volgers'

Reacties zijn gesloten.