Hack-aanbieder verkoopt Battlefield 2042-hacks voorafgaand aan technische test

Zijn er nog online multiplayer games die niet geplaagd worden door hackers en cheaters? En hebben jullie ook het gevoel dat de ontwikkelaars/uitgevers er eigenlijk weinig aan doen, of vooral kunnen doen, om dit probleem aan te pakken? Deze hack provider laat het alvast niet aan zijn hart komen…

Call of Duty Cold War/Warzone-spelers krijgen dagelijks te maken met dit soort praktijken, en het ziet er nu reeds naar uit dat Battlefield 2042-spelers zich aan het zelfde mogen verwachten: hackers en cheaters die hun spel naar de knoppen helpen. Wat de mannen van Charlie Intel ontdekt hebben is echter nog straffer…

En het ergste moet nog komen: een cheat provider, genaamd IWantCheats, heeft een overzicht gegeven van de cheats die beschikbaar zullen zijn tegen de tijd dat Battlefield 2042’s technische test start in september. De cheat provider pakt online uit met het feit dat hij/zij/ze cheats hebben voor een spel dat nog niet eens beschikbaar is.

De site adverteert met een verscheidenheid aan hacks voor Battlefield 2042. Sommige daarvan geven extreme voordelen aan degenen die ze gebruiken. Het belangrijkste “verkoopsargument” is dat de site garandeert dat de hacks “veilig te gebruiken” zijn. In wezen biedt het een potentiële valsspeler de zekerheid dat ze geen gevolgen zullen krijgen voor hun acties.

Wat nog verontrustender is, is dat de website ook stelt dat spelontwikkelaars geen toegang hebben tot de “geavanceerde functies zoals firewalls of proxy IP’s” om spelers te kunnen bannen en betrappen. De website beweert ook dat ze hun hacks updaten “op het moment dat er een nieuwe patch uitkomt van de ontwikkelaar.”

Waarheid of bluf? Wij blijven het spel alvast eerlijk spelen, zo hebben we het altijd gedaan, en zullen we het altijd blijven doen! Dat is pas een belofte waar je op kan rekenen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Hack-aanbieder verkoopt Battlefield 2042-hacks voorafgaand aan technische test'

  1. Ik laat nogal snel MP games achter mij liggen als ik dat soort dingen echt begin op te merken. Mensen hechten blijkbaar meer belang aan zogezegd goed te zijn door aimbots ed te gebruiken ipv puur speelplezier. Mensen bedriegen dus ook graag zichzelf want dit soort features zijn zeer gewild. Dat devs op termijn geen controle kunnen hebben over hun eigen game lijkt me wel sterk, tenzij de coder een insider is.

    Battlefield 2042 test preview kon mij niet echt bekoren tov de Halo Infinite preview.

Reacties zijn gesloten.