Asterix & Obelix: Slap Them All! verschijnt op 25 november

Asterix & Obelix

Everzijnenfilet met toast en een eitje als ontbijt, everzijnenribbetjes als middagmaal en everzwijnenbrochetten met béarnaise en frietjes als avondmaal. Ik zou een perfecte Galliër en vriend van Asterix en Obelix geweest zijn. En om wat te sporten zou ik samen met het olijke duo wat Romeinen afmeppen als digestief. Soms kan het leven zo simpel zijn…

Maar vanaf 25 november is het menens! Dan verschijnt Asterix & Obelix: Slap Them All! op pc en consoles laat Microïds ons weten via mail.

Asterix & Obelix: Slap Them All! neemt ons mee naar Gallië in het jaar 50 v. Chr., dat volledig bezet is door de Romeinen. Slechts één klein dorp van ontembare Galliërs houdt nog stand tegen de indringers.

Speel als Asterix en Obelix en vaar naar de meest iconische plaatsen uit de stripboekenreeks terwijl je het opneemt tegen Romeinse legionairs, piraten, rovers en zelfs de gevreesde Noormannen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)