Heerlijke trailer voor Apple TV+ scifireeks Foundation

Er zijn heel wat streamingdiensten beschikbaar en het wordt alsmaar moeilijker, toch voor ons, om een keuze te maken uit het aanbod. Elke service heeft wel een of meerdere straffe reeksen in zijn portfolio steken. Iets wat voor Apple TV+ zeker het geval is met de scifireeks Foundation.

Het verhaal gaat alvast als volgt: Wanneer de revolutionaire Dr. Hari Seldon (Jared Harris) de val van het Keizerrijk voorspelt, trekt hij met een groep trouwe volgelingen naar de uithoeken van het melkwegstelsel om de Foundation op te richten. Dit in een poging de toekomst van de menselijke beschaving opnieuw op te bouwen en te behouden.

Woedend over Hari’s beweringen vrezen de heersende Cleons, een lange rij klonen van de keizer, dat hun greep op het heelal zal verzwakken, terwijl ze gedwongen worden om rekening te houden met het mogelijke verlies van hun erfenis voor altijd.

En dan gaan de poppen uiteraard aan het dansen zoals je in deze toch wel straffe trailer kan zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)