Pragalicious serveert: Ghost of Tsushima Director’s Cut op PlayStation 5

Ontwikkelaar Sucker Punch komt met de eerste grote content uitbreiding voor het fantastische Ghost of Tsushima. Wij nemen je me tijdens de eerste 8 minuten van dit nieuwe hoofdstuk in het leven van samoerai Jin.

Check zeker ook onze uitgebreide review die we schreven voor dit meesterwerk.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.