Dying Light 2 zal uitgebreid getoond worden tijdens Gamescom

Dying Light 2

Ontwikkelaar Techland heeft laten weten dat ze tijdens de digitale versie van Gamescom heel wat gameplay en informatie zal vrijgeven over Dying Light 2.

Op donderdag 26 augustus om 20u00 zal de ontwikkelaar via hun Youtube-kanaal een nieuwe aflevering van ‘Dying 2 Know’ uitzenden.

Hierin zal lead designer Tymon Smektala ons meer vertellen over de verschillende facties in de game. Daarnaast zal er ingezoomd worden op de gevechten én de parkour-mechaniek dat je vlot doorheen de spelwereld moet leiden.

Dying Light 2: Stay Human komt als alles goed loopt op 7 december naar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en PC. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.