NBA 2K22 laat zich voor het eerst zien op in-game screenshots en lost eerste Player Ratings

NBA 2K22

De basketbalfanaten beginnen stilaan op hete kolen te zitten. Want wanneer de zomer ten einde loopt, verschijnt traditiegetrouw een nieuwe NBA-game uit de stal van 2K.

Ontwikkelaar heeft vandaag de eerste NBA 2K22 Player Ratings én enkele 1st Look Screenshots onthuld. Hierop vinden we best beoordeelde spelers in de NBA en het detail is echt indrukwekkend!

De eerste NBA 2K22 Player Ratings die werden onthuld zijn Luka Dončić (94), Kevin Durant (96), Steph Curry (96), Giannis Antetokounmpo (96), Khris Middleton (88), Jrue Holiday (85) en Nikola Jokić (95).

Hou zeker de sociale media van NBA 2K in de gaten, want ze daar worden nog meer rating gelost.

NBA 2K22 zal op 10 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.