Er wordt gewerkt aan een nieuwe Ace Combat-game

Ace Combat

Ace Combat bestaat ondertussen al 25 jaar. De eerste game verscheen in 1995 en ging nog door het leven als Air Combat op de eerste PlayStation. Dit jubileum werd gevierd via een half uur durende livestream. Deze was helaas in het Japans, maar een ding konden we wél begrijpen.

Producent Kazutoki Kono meldde namelijk met enige trots dat het team binnen Bandai Namco werkt aan een nieuwe Ace Combat-game. Ze worden bijgestaan door ILCA, een studio die ook aan Ace Combat 7 meewerkte, zij het aan de cinematics en de omgevingen.

Wanneer we de nieuwe, waarschijnlijk next-gen, Ace Combat mogen verwachten, werd niet bekend gemaakt. Maar dat zal ten vroegste ergens eind volgend jaar zijn vermoed ik.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.