Ontdek of Tales of Arise iets voor jou is in de demo

Tales of Arise

Ik ben in alle eerlijkheid niet meteen een grote fan van JRPG’s, maar dat neemt niet weg dat ik ze altijd wel een kans wil geven. Gelukkig voor mij, én voor jullie, is er van Tales of Arise nu een demo beschikbaar.

In deze demo kunnen we een deel van Elde Menancia verkennen. Je hebt de keuze uit alle personages die in de uiteindelijke game zullen zitten, dus je krijgt normaal gezien al een goed idee wat je mag verwachten van de volledige versie.

Maak je dus maar al om om hevige gevechten uit te vechten en je kamp op te bouwen om daar heerlijke gerechten te koken. Wanneer je deze demoversie speelt, krijg je de je in de volledige versie de Vacation Hootle. 

Tales of Ariseis op 10 september 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.