Ga op pad met Alex in de eerste uitgebreide gameplaytrailer van Life Is Strange: True Colors

Life Is Strange True Colors

Over een paar weken is het zover, dan kunnen we op pad in de nieuwste Life Is Strange-game. In Life Is Strange: True Colors stappen we in de digitale schoenen van Alex terwijl ze worstelt met haar kinetische krachten.

In de eerste gameplaytrailer die werd vrijgegeven door Square Enix volgen we Alex in Spring Haven terwijl ze er de platenwinkel ontdekt. Je weet wel, zo’n fysieke winkel waar ze vinylplaten verkopen.

Neem gerust even de tijd, zet je makkelijk in je zetel en geniet van een dik kwartier aan gameplay van Life is Strange: True Colors. De game verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.