Pragalicious serveert: Diablo II: Resurrected bèta op PlayStation 5

Wij gingen afgelopen weekend tijdens de closed bèta een de slag met Diablo II: Resurrected, de remake van de legendarische RPG uit de stal van Blizzard.

Dit weekend kan iedereen meespelen. Maar als je wil weten wat je ongeveer mag verwachten, serveren we jou al enkele gameplaybeelden. Oja, het wisselen tussen old-school Diablo II en de hedendaagse versie is zo cool…

Wil je trouwens de volledige intro bekijken? Check die dan hier!

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.