Pokémon Unite komt naar iOS en Android op 22 september

Pokémon Unite, de MOBA-interpretatie van The Pokémon Company waarbij spelers het in teams van vijf spelers tegen elkaar opnemen, verschijnt later dit jaar op iOS en Switch. Vanaf vandaag is het daarbij ook mogelijk reeds te registeren voor de game zodat je meteen aan de slag kan als hij er is.

Dat nieuws kregen we vandaag te horen tijdens een livestream van The Pokémon Company. Er was nog goed nieuws, want de game zal cross-play ondersteunen! Dat betekent dat je zowel tegen en met spelers zal kunnen spelen op Nintendo Switch, iOS en Android! Meer zelfs; als je jouw mobiele account en Switch-account met elkaar linkt kun je naadloos van het ene platform naar het andere switche. We kunnen vanaf 22 september aan de slag met de nieuwe features!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.