Hilarische bug laat Halo Infinite bots spelers teabaggen

Halo Infinite Multiplayer

Recent ging de Halo Infinite Flight test van de grond, en daarin stal voornamelijk de kunstmatige intelligentie de show. Slaagde de bots erin je te vermoorden, dan werd je getrakteerd op een prachtig zicht van hun digitale balls of glory.

343 Studios heeft gereageerd op het eigenaardige gedrag van de bots en heeft bevestigd dat dit geen bewuste feature van de game is, maar een ongelukkige bug.

“We don’t have any explicit programming that tells the bots to teabag or taunt you in any way. These bots are meant to be welcoming and fun for players of all skill levels, and a feature designed to taunt a player would oppose that goal.”

Enerzijds begrijpelijk, anderzijds ook best jammer dat deze feature geschrapt wordt. Moet 343 deze feature per se schrappen volgens jullie?

Gepubliceerd door Yakkoi

Yakkoi, die in de niet virtuele wereld als Yannick door het leven gaat, heeft een passie voor videogames sinds hij voor het eerst als peuter een Game Boy in de handen nam. Hoewel hij een jack of all trades is op vlak van ontwikkelaars en spelgenres, komen voornamelijk PlayStation-spelreeksen en volwaardige RPG's bovenaan de lijst meest gespeelde games. Al jaren volgt hij de industrie nauwlettend en pent hij met veel emotie zijn uitgedrukte mening neer over alles wat met games te maken heeft.