Black Panther – War for Wakanda nu beschikbaar in Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers Black Panther

Je moet het hen maar nageven. Het onthaal van de fans was bij de lancering van Marvel’s Avengers op z’n zachtst gezegd ontzettend lauw te noemen, en toch blijven de ontwikkelaars naarstig verder werken om extra content toe te voegen én de game op niveau te krijgen.

Naast de toevoeging van Black Panther, als negende speelbare superheld in de game, levert de gratis War for Wakanda-uitbreiding twee nieuwe villains , een gloednieuwe omgeving, nieuwe vijanden, de Birnin Zana Outpost, nieuwe Drop Zone- én Threat Sector-missies voor solo-spelers en multiplayer.

“Deze War for Wakanda-uitbreiding is de grootste en beste update die we ooit maakten voor Marvel’s Avengers,” aldus Scot Amos, co-studiohoofd van Crystal Dynamics. “We zijn er trots op dat we al deze nieuwe content gratis kunnen leveren aan alle bezitters van de game. Tel daarbij de nieuwe features die we al toevoegden en verbeteringen die we sinds de lancering doorvoerden, en er is nooit een beter moment geweest om een Marvel’s Avengers-speler te zijn.”
 
Er werd ook een 16 minuten durende War Table-presentatie online gezet waarin alle nieuwigheden van War for Wakanda overlopen worden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.