Het fantastische What Remains of Edith Finch is vanaf nu verkrijgbaar op iOS

What Remains of Edith Finch

Er zijn zo van die games die bij de lancering niet de aandacht krijgen van het grote publiek die ze wel zouden verdienen. Deze What Remains of Edith Finch is zo’n adventuregame die pas later werd opgepikt en uitgroeide tot een cultgame.

What Remains of Edith Finch verscheen al in 2017 op alle toenmalige consoles en PC en laat je als Edith vanuit het eerste persoonsperspectief het huis van je familie ontdekken. Tijdens je ontdekkingstocht ontsluier je de geheimen van het verleden en vallen de verschillende puzzelstukjes in elkaar.

De game is vanaf nu ook verkrijgbaar voor iOS-toestellen en kost slechts €5. Check op de product pagina zeker eerst even of je toestel compatibel is. Als dat het geval is, houdt niets je tegen om deze game ervaring te beleven. Want op andere platformen kost What Remains of Edith Finch een pak meer…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.