Wonder Woman komt naar Fortnite

Dit is ondertussen het vijfde DC-personage dat haar intrede zal maken in de wondere wereld van Epic Games.

Eerder werden Batman, Superman, The Flash, en Aquaman al toegevoegd aan het Fortnite-universum. Enkel Cyborg en Green Lantern moeten het team nog vervoegen om de volledige Justice League bespeelbaar te maken.

Wonder Woman zal wellicht haar intrede maken op vrijdag 20 augustus rond 13u West-Europese tijd. Voor zij die echter niet zo lang kunnen wachten, is er al een mogelijkheid om de skin vroegtijdig vrij te spelen. Op woensdag 18 augustus zal Epic Games een tornooi organiseren waar duoteams aan kunnen deelnemen. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren in een maximum van tien matchen. De topteams in elke regio ontvangen dan de fel begeerde Wonder Woman-skin, samen met de Diana’s Mantle cape als back bling.

Naast een skin zullen er echter ook enkele leuke cosmetische items aan de game worden toegevoegd, zoals op onderstaande afbeelding te zien is:

– The “Golden Eagle Wings” glider
– The “Diana’s Mantle” cape back bling
– The “Athena’s Battleaxe” pickaxe

From Paradise Island to the Fortnite Island - Wonder Woman Arrives in  Fortnite

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.