Pinhead van Hellraiser komt naar Dead By Daylight

En of het personage geschikt is voor de game.

Volgens enkele geruchten en hints op zowel Discord als Twitter kunnen we (objectief) besluiten dat de volgende moordenaar die zal worden toegevoegd aan de game, niemand minder dan Pinhead uit Hellraiser zal zijn. Houd je handen dus maar thuis en open zeker geen mysterieus puzzleboxen, tenminste als je niet wil dat de Cenobites een bezoekje brengen aan je thuis.

Pinhead is ondertussen al de zoveelste moordenaar die aan de multiplayer van de game wordt toegevoegd. Zo maakten eerder al Pyramid Head (Silent Hill 2), Ghostface killer (Scream), Nemesis (Resident Evil 3), de Demogorgon (Stranger’s Things) en Michael Myers en Freddy Krueger hun huiveringwekkende intrede.

De nieuwe moordenaar, die een wel bijzondere fetisj voor haken heeft, zal worden toegevoegd in Chapter 21. Vergeet tot die tijd zeker niet om de Stranger’s Things DLC nog aan te schaffen, want deze zal worden verwijderd uit alle digitale stores vanaf 17 november. Laatste kans dus om met Nancy Wheeler, Steve Harrington, and the Demogorgon aan de slag te gaan.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.