Nieuwe lading fixes voor Cyberpunk op komst

Cyberpunk 2077

Persoonlijk heb ik Cyberpunk in huis gehaald, de game dertig minuten in mijn PlayStation 5 gestopt om vervolgens het schijfje terug in de doos te steken. Ik zwoer dat ik de game pas opnieuw zou spelen eens NPC’s niet door trappen zouden zakken en de minimap werd gefixt. Wat blijkt? Het is tijd om het doosje opnieuw af te stoffen want mijn criteria zijn binnenkort voldaan!

Zo liet CD Projekt Red weten dat er opnieuw enkele leuke fixes gepland staan voor Cyberpunk in hun 1.3 patch. Een volledige lijst van improvements krijgen we binnenkort, al werd een tipje van de sluier gelicht met drie verbeteringen. Zo werd de minimap ein-de-lijk onder handen genomen. De fix? Gewoonweg wat verder uitzoomen in de minimap zodat we cruciale bochten niet langer missen. Een fix die modders sinds de eerste week al in orde wisten te brengen op pc…

Ook werden verbeteringen aangebracht aan het Clouds-gedeelte van de game. Zo was het tot voorheen bijzonder moeilijk dit alles tot een goed einde te brengen, simpelweg omdat de verhaalsequentie slecht inéén zat. Last but not least; voortaan is het ook mogelijk om jouw perks te resetten. Een feature die reeds beschikbaar was in de game, maar tegen een belachelijk hoge kost. Voortaan zul je dus makkelijker kunnen experimenteren zonder gebonden te worden aan perks die je de rest van jouw Cyberpunk-leven moet meedragen. Een exacte release voor patch 1.3 is er nog niet, al zal die niet lang op zich laten wachten.

Check onderstaande videos voor meer informatie omtrent de fixes!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.